Kinderen en jongeren

Therapie en coaching voor kinderen en jongeren

Wanneer je kind niet lekker in z’n vel zit heeft dit effect op het hele gezin. Tijdig hulp zoeken kan voorkomen dat de problemen ernstiger worden.

Heeft je kind last van bijvoorbeeld (faal)angst, onzekerheid, somberheid, verslaving, overgevoeligheid, schoolproblemen of lichamelijke klachten waar geen medische oorzaak voor gevonden kan worden? Maar dan snel een afspraak!

Ook wanneer je kind een diagnose heeft zoals bijvoorbeeld ADD, ADHA, ASS, HSP dan zijn jullie heel welkom. Ook wanneer er een vermoeden hiervan ben je welkom.

Loopt er al een hulpverleningstraject en zie je nog onvoldoende resultaat? Mijn begeleiding kan prima naast andere begeleiding lopen. Dan kan  je vergelijken welke aanpak beter werkt voor je kind, voor jezelf en het gezin.

Een diagnose stellen is niet nodig, we gaan gewoon direct aan de slag. Na iedere sessie kan je zelf thuis verbeteringen ervaren. Je zult zien dat je heel heel veel zelf kunt doen.

Praktische begeleiding met snel resultaat

De begeleiding is gericht op het ontdekken van meerdere opties om met lastige situaties om te gaan. Zowel voor ouders als voor kinderen. 

Aanmelden

De begeleiding is gericht op kansen. Bij aanmelding geef je aan wat je wilt veranderen in en wat het moet opleveren. Je hoeft dus geen energie te steken in het omschrijven van het probleem. Een korte situatieschets is voldoende

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven